24 Mars, 2020

Ndihmë humanitare e donuar

Casino FlaminGo Hotel dhuroi rreth 2 ton ndihmë humanitare në pemë, perime dhe prodhime ushqimore, të cilat u dorëzuan në depot e Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit. Të njëjtat do të dorëzohen në Dibër, ku nëpërmjet Kryqit të Kuq do të shpërndahen për kategoritë e mjeruara, persona në izolim, vetizolim si pasojë e situatës me KOVID-19 në këtë rajon.

Transporti i prodhimeve u realizua me vet iniciativë të kompanisë Post Express Macedonia, si përkrahje e sektorit korporativ në situatën që është krijuar me virusin korona në vendin tonë.

#Covid19
#RriNëShtëpi
#QëndroNëShtëpi

< kthehu mbrapa