март 23, 2020

Донирана хуманитарна помош

Casino FlaminGo Hotel донираше околу 2 т. хуманитарна помош во овошје, зеленчук и прехранбени продукти, кои беа доставени во магацинските простории на Црвен крст на град Скопје. Истите ќе бидат доставени во Дебар, каде преку Црвениот крст ќе се дистрибуираат за ранливи категории, лица во изолација, самоизолација како последица на состојбата со КОВИД-19 во овој регион.

Траспортот на продуктите беше реализиран од компанијата Post Express Macedonia на нивна иницијатива, како поддршка на корпоративниот сектор во новонастанатата состојба со корона вирусот во нашата земја.

#Covid19
#СедиСиДома
#ОстаниДома

< врати се назад