6 Gusht, 2021

NDIHMË HUMANITARE PËR POPULLATËN E PËRFSHIR NGA ZJARRET NË KOCAN

Ekipet e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut për reagimin ndaj fatkeqësive shpërndajnë ndihma humanitare për popullatën e prekur nga zjarret në Коcan.

Ndihma humanitare përbëhej nga 100 pako ushqimi, 100 pako higjienike, 1296 shishe 0.5 litra ujë, 96 batanije dhe 20 dyshekë.

< kthehu mbrapa