август 6, 2021

ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ОПОЖАРЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО КОЧАНИ

Тимовите на Црвениот крст на Република Северна Македонија за одговор при катастрофи денес дистрибуира хуманитарна помош за опожарените подрачја во Кочани.

Хуманитарната помош се состоеше од 100 пакети со храна, 100 пакети со хигиена, 1296 шишиња вода од 0.5л, 96 ќебиња  и 20 душеци.

< врати се назад