6 Gusht, 2021

NDIHMË HUMANITARE PËR POPULLATËN QË U PËRFSHI NGA ZJARRET NË KRIVA PALLANKË

Ekipet e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut për reagimin ndaj fatkeqësive shpërndajnë ndihma humanitare për popullatën e prekur nga zjarret në Kriva Pallankë.
Ndihma humanitare përbëhej nga 50 pako ushqimi, 50 pako higjienike, 1260 shishe 0.5 litra ujë, 100 batanije dhe 10 dyshekë.
Ekipet tona mbeten në teren për të qenë në mbështetje logjistike të institucioneve dhe qytetarëve të angazhuar në shuarjen e zjarrit.
< kthehu mbrapa