27 Gusht, 2015

NDIHME PER EMIGRANTET

Kryqi i Kuq vazhdon te ofrој ndihmë mjekësore dhe humanitare për emigrantët  që kalojnë transit përmes Maqedonisë. Më 27.08.2015, ekipet mobile të Kryqit të kuq shpërndanë ndihma humanitare: 1459 shishe me ujë të pijshëm, 52 pako me produkte ushqimore, 36 pako me mjete higjienike, 31 pako per bebe dhe 400 sanduiçe. Asistuan ne dhenjen e ndihmës se parë per 178 emigrantë ne Tabanovc dhe 82 emigrantë ne Gjevgjeli, ku ne mesin e tyre u gjinden edhe 9 gratë shtatzëna. Gjithashtu u transportuarnjë person në spitalin e Gjevgjelise.

received_10207833406971901

< kthehu mbrapa