10 Gusht, 2021

Ndihmë për familjen e prekur nga zjarri në Dellçevë

Sot, Kryqi i Kuq i RSM përmes Organizatës Komunale të Kryqit të Kuq Delçevë vizitoi familjen, shtëpia e së cilës ishte dëmtuar nga zjarri që shpërtheu në zonën e Dellçevës.

Familjes iu sigurua ushqim, higjienë, ujë dhe veshje, dhe pas përfundimit të vlerësimit, do të sigurohet ndihmë shtesë.

< kthehu mbrapa