август 10, 2021

Помош на опожарено семејство во Делчево

Денес Црвен крст на РСМ преку Општинска организација на Црвен крст Делчево беше во посета кај семејството чија куќа настрада во пожарот кој го зафати Делчевскиот крај. На семејството му беше обезбедена храна, хигиена, вода и облека, а по завршената проценка ќе се обезбеди и дополнителна помош.

< врати се назад