6 Gusht, 2021

Ndihmë për familjet e kapluara nga zjarri

Disa zjarre janë ndezur në territorin e komunës së Prilepit, dhe rreziku më i madh është në drejtim Toplicë-Rakle-Nikodin dhe fshatin Smolani ku po digjet një pyll me rrënjë të ulët. Më 05.08.2021 u lokalizua një zjarr në vendbanimin Varosh ku u dogjën 4 kazerma dhe 11 persona mbetën të pastrehë. Në koordinim me institucionet vendore, personat vendosen në konviktin studentor Orde Çopella. Organizata Komunale e Kryqit të Kuq Prilep, sipas nevojave aktuale të familjeve të djegura, siguroi veshje dhe sende të higjienës personale, shpërndarja e të cilave u bë nga ekipet e Organizatës Komunale të Kryqit të Kuq Prilep.

< kthehu mbrapa