10 Shkurt, 2015

NDIHMË PËR POPULLATËN QË PËSOI NË RAJONET E PËRMBYTURA NË MAQEDONI

web

 

Gjatë ditës së sotme Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë realizoi distribuimin e ndihmës humanitare në:

•Sveti Nikolle, 20 pako me prodhime ushqimore, 20 pako me mjete për higjienë, 20 parë çizme gome, 60 batanie dhe 18 ton uje per pije.
•Kumanovo,2 ton uje per pije dhe 10 shtreher.

Mbreme ne vendin Dvorevi ne Veles shpertheu zjarre ku dogji dy shtepi dhe nje puntori. Familjet qe pesuan dem nga zjarri i vizituan perfaqesues nga Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë dhe u ndan ndihma humanitare: 8 pako me produkte ushqimore, 8 pako me mjete për higjienë, 20 batanije dhe 16 shtreher.

Nëpërmjet telefonave celular nga T-Mobile, ONE, VIP 070/075/077 143 400 deri më 10.02.2015 janë siguruar gjithsej 8.561.900 denarë, ndërsa në Fondin e solidaritetit janë grumbulluar 1.104 707 denarë.

< kthehu mbrapa