13 Shkurt, 2015

NDIHMË PËR POPULLATËN QË PËSOI NË RAJONET E PËRMBYTURA NË MAQEDONI

 

Gjatë ditës së sotme Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë realizoi distribuimin e ndihmës humanitare në:

  • Shtip,80 pako me mjete higjienike dhe 10 ton uje per pije.

Nëpërmjet telefonave celular nga T-Mobile, ONE, VIP 070/075/ 077 143 400 deri më 13.02.2015 janë siguruar gjithsej 9.034.200 denarë, ndërsa në Fondin e solidaritetit janë grumbulluar 1.678.675 denarë

< kthehu mbrapa