14 Shkurt, 2019

NGUSHËLLIME

Është e pafund dhimbja dhe pikëllimi dhe nuk ka fjalë që mund të jenë një ngushëllim për aksidentin e rëndë të trafikut në autostradën Shkup-Tetovë, që ishte fatal për shumë bashkëqytetarë tanë.

Në këto momente të trishtueshme, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë shpreh ngushëllimet më të thella për familjet e të vdekurve. Të lënduarve u uron një shërim sa më të shpejtë.

 

 

Me respekt,

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë

< kthehu mbrapa