21 Shtator, 2023

Organizimi i Garave Republikane të 29-të nga Ndihma e pare

Më 23 Shtator 2023, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të organizojë garën e 29-të të ekipeve shtetërore të ndihmës së parë në Veles. Këtë vit konkursi shtetëror i ndihmës së parë do të zhvillohet me moton “Ndihma e parë shpëton jetën”.

Në garën shtetërore të ndihmës së parë do të marrin pjesë 30 ekipe, ku gara do të zhvillohet në dy trajektore. Në çdo trajektore do të ketë 5 pozicione pune pas ndihmës së parë, të cilat do të mbulojnë 13 dëmtime dhe një reanimacion për reanimim kardiopulmonar.

Hapja ceremoniale e Garës Shtetërore të Ekipeve të Ndihmës së Parë do të mbahet në Amfiteatrin Mladinski Park në periudhën nga ora 10:00 – 10:20, gara do të zhvillohet nga ora 10:30 – 16:00 dhe shpallja e fituesve do të bëhet. nga ora 17:00 00-17:30 në Amfiteatrin Mladinski Park.

< kthehu mbrapa