30 Shtator, 2015

Orlando Bloom vizitoi punktin e Kryqit të kuq të RM-së

Si ambasador i vullnetit të mirë për UNICEF, aktori i famshëm аnglez Orlando Bloom vizitoni emigrantët në kalimin kufitar në Gjevgjeli dhe poashtu vizitoi edhe punktin e Kryqit të Kuq të Republikes se Maqedonisë.

bloom

Bloom kishte takim me vullnetaret e Kryqit të kuq të RM-së ku e njoftuan me aktivitetet kyçe të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë që realizohen ne teren per mbeshtetje dhe ndihme te emigranteve.

bloomorlando

01

< kthehu mbrapa