16 Mars, 2020

Përkrahje në vendkalimet kufitare

Në pajtueshmëri me rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për mbrojtje nga COVID 19, Ekipe të Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit përkrahur nga OKKK në territorin e qytetit të Shkupit prej 12.03.2020 janë të pranishme në vendkalimet kufitare Bllacë dhe Bogorodicë. Ekipet do të jenë përkrahje e institucioneve të cilat janë të pranishmenë Vendkalimet kufitare në detektimin dhe ndalimin e personave të mundshëm të infektuar

< kthehu mbrapa