март 16, 2020

Поддршка на граничните премини

Соогласно препораките од Владата на Република Северна Македонија за заштита од COVID 19, Екипи на Црвениот крст на град Скопје подржани од ООЦК на територија на град Скопје од 12.03.2020 се присутни во ГП Блаце и ГП Богородица. Екипите ке бидат поддршка на институциите кои се присутни во Граничните премини во детектирање и спречување на евентуални заразни лица.

< врати се назад