8 Shtator, 2015

PËRKRAHJE PËR EMIGRANTËT TË CILËT TRAZITOJN NË MAQEDONI

Më 08.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 825 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2980 shishe të ujit të pijshëm, 88 pako me mjete higjienike, 188 pako me produkte ushqimore, 19 pako per foshnja dhe qumesht per femije dhe 92 batanije.

migrant

< kthehu mbrapa