24 Shkurt, 2021

Pikturë artistike nga Zhivko Popovski – Cvetin

Më 22 shkurt 2021, ish Presidenti i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Z. Zhivko Popovski – Cvetin, u takua me Sekretarin e Përgjithshëm të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Z. Sait Saiti.

Z. Popovski ishte Kryetar i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut për mandatin 1992-1996. Ai është një piktor artist dhe një humanist i madh dhe për nder të 75 vjetorit të themelimit të Kryqit të Kuq të RMV, ai i dhuroi Kryqit të Kuq një pikturë artistike.

Ne e falënderojmë Z. Zhivko Popovski për veprën e tij artistike dhe do të dëshironim të merrnim edhe shumë shfaqje të tilla të jashtëzakonshme në të ardhmen që jo vetëm do të shënojnë data të rëndësishme.

< kthehu mbrapa