31 Janar, 2023

Promovimi i videove për Shërbim kërkesë

Ribashkimi i familjeve

Kemi më shumë se 150 vjet që i bashkojmë familjet

Çdo vit, mijëra anëtarë të familjes ndahen për shkak të konflikteve, fatkeqësive apo migrimeve. Njerëzit vuajnë kur humbasin lidhjet me  njerëzit e tyre të  dashur dhe nuk e dinë, se ku janë apo nëse janë të sigurt.

Misioni ynë: t’u ndihmojmë familjeve të gjejnë të dashurit e tyre të humbur.

 

#RestoringFamilyLinks

 

Ju mund të lexoni për kuptimin e  Shërbim kërkesës në adresën e mëposhtme:

Значење на службата за барање

< kthehu mbrapa