14 Dhjetor, 2018

Raporto të pastrehurit!

Ju lutemi ndajeni dhe ndihmoni. Nëse vëreni një person të pastrehë, lajmëroni në qendrat e punës sociale dhe në Kryqin e kuq. Ekipet kujdestare do të kujdesen për të pastrehët në Momin Potok ose në pikat tjera rajonale. Informacionet e kontaktit 👇

➡Shkup: 071 733 171 / 071 411 908 / 071 261 778
➡Manastir: 070 791 770 / 071 397 272 / 071 397 875
➡Strumicë: 070 381 660
➡Strugë: 070 317 612 / 046 781 733

< kthehu mbrapa