декември 13, 2018

Пријави бездомно лице!

Ве молам споделете и помогнете. Доколку забележите бездомно лице, пријавете во центрите за социјална работа и Црвен крст. Дежурните тимови ќе ги згрижат бездомниците во Момин поток или во другите регионални пунктови. Kонтакт информации👇

➡Скопје: 071 733 171 / 071 411 908 / 071 261 778
➡Битола: 070 791 770 / 071 397 272 / 071 397 875
➡Струмица: 070 381 660
➡Струга: 070 317 612 / 046 781 733

< врати се назад