28 Gusht, 2015

RREFIMI I CORINNE AMBLER

Rrefimi i Corinne Ambler nga Federata Ndërkombëtare e Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe., për received_10207838232132527një familje siriane për rrugën e tyre, shpresat dhe mbështetja e Kryqit të kuq në vendin tone

http://www.ifrc.org/en/news-and-media/news-stories/europe-central-asia/macedonia-the-former-yugoslav-republic-of/over-land-and-sea–one-syrian-familys-perilous-journey-to-find-a-safer-future-69281/

received_10207838232132527

< kthehu mbrapa