13 Shtator, 2023

Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq Sait Saiti dhuroi gjak në Ambasadën Amerikane në Shkup

Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq Sait Saiti sot ka dhuruar gjak në një manifestim humanitar të organizuar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Manifestimi humanitar për dhurimin e gjakut dhe dhurimin e ushqimeve, organizuar në bashkëpunim me Kryqin e Kuq dhe Institutin e Transfuziologjisë, në kujtim të ngjarjeve tragjike të 11 shtatorit 2001.

< kthehu mbrapa