19 Gusht, 2019

Sot është dita botërore e humanitetit

Sot është dita botërore e humanitetit. Sot ne nderojmë gjithë gratë humanitare dhe gjithë #WomenInRed në lëvizjen tonë. Ju faleminderit për gjithçka që bëni për të bërë  vend më të mirë për jetesë.

< kthehu mbrapa