август 19, 2019

Денес е Светски ден на хуманоста

Денес е Светски ден на хуманоста. Денес ние им оддаваме почит на сите жени хуманитарки и сите #WomenInRed во нашето движење. Ви благодариме на сите вас за се што правите за да го направиме  подобро место за живеење.

< врати се назад