8 Maj, 2020

Sot eshte Dita e Kryqit te Kuq dhe Gjysmehenes se Kuq!

Sot dhe cdo dite tjeter do vazhdojme te duartrokisim per te gjithe vullnetarët dhe te punsuarit qe ballafaqohem me Kovid-19 ne tere boten.

< kthehu mbrapa