мај 8, 2020

Денес е Светски Ден на Црвен крст и Црвена полумесечина!

Денес  и секој друг ден да продолжиме да им аплаудираме на сите волонтери и вработени кои се справуваат со Ковид-19 во целиот свет.

< врати се назад