22 Shtator, 2016

U shenua dita boterore e paqes

Me rastin e shenimite te dites boterore te paqes ,nje numer I madh i aktiviteteve humaitare u mban ne tere rruzullin tokesor. Ne sallen sportive ,, Boris Trajkovski u shenua kjo dite me nje aksion te madhe per dhurimin e gjakut.

Ne kete manifestim morri pjese edhe sekretari gjeneral i Kryqit te kuq te RM z.Sait Saiti ku shkroi edhe mesazhin per paqe dhe humanitet ne aksionin per dhurimin e gjakut te sportisteve.

krvsportisti

< kthehu mbrapa