19 Dhjetor, 2019

Stikerët e Viberit të Kryqit të Kuq

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut krijoi stikerët e tij të Viberit për aktivitetet që i ndërmerr ai.

Gjithsej 23 stikerë shprehin situata të ndryshme argëtuese dhe emocionale që mund të përdoren në komunikimin e përditshëm të përdoruesve pa marrë parasysh moshën dhe stilin e komunikimit. Me këtë, Organizata jonë u bë e arritshme dhe aktive në sferën virale.

Me krijimin e stikerëve të tij të Viberit, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bë një nga organizatat e para joqeveritare që kanë stikerë relevantë gjuhësorë – lokalë. Si një mënyrë interesante, dinamike dhe mbi të gjitha kreative e komunikimit, stikerët e Viberit po përdoren gjithnjë e më shumë gjithashtu jashtë kufijve të komunikimit miqësor..

https://stickers.viber.com/pages/custom-sticker-packs/11ea216c8b11f594b2c805d134c0f6d69c28b1a2a63c6d44?fbclid=IwAR0ffJ1KWKNaxG9enGNZS7KqG7GGX6Ec7

jrOVqxsI_ozVUWH141e5TmAY_kNorth Macedonian RedCross

 

< kthehu mbrapa