6 Gusht, 2021

Тakim me ekipin e ndihmës mjekëve nga Kryqi i Kuq Austriak

Sot, përfaqësuesit e organizatave komunale të Kryqit të Kuq Berovo dhe Kocan u takuan me ekipin e ndihmës mjekëve nga Kryqi i Kuq Austriak, i cili u dërgua i shoqëruar nga një kolonë zjarrfikësish nga Austria për të ofruar ndihmë në shuarjen e zjarreve në rajonin e Pehçevës.

< kthehu mbrapa