август 6, 2021

Средба со тимот парамедици од Австриски Црвен крст

Денес претставници на Општинските организации на Црвен крст Беровo и Кочани остварија средба со тимот парамедици од Австриски Црвен крст кој е пратен во придружба на конвојот пожарникари од Австрија за давање на помош во гаснење на пожарите во регионот на Пехчево.

< врати се назад