16 Dhjetor, 2021

Takim me familjarët e personave të cilët humbën jetën nga zjarri më 08.09.2021 në Qendrën e Kovidit në Tetovë

Më 11 dhjetor 2021, një delegacion me përfaqësues të Gjysmëhënës së Kuqe Turke, organizatës zvicerane „For Children Smiles” dhe Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në hapësirat e Kryqit të Kuq Tetovë, u takua me përfaqësues të familjeve të njerëzve. i cili humbi jetën në zjarrin në qendrën e COVID-19 në Tetovë i cili ndodhi më 08.09.2021. Me mbështetjen e GJHK-së turke dhe organizatës „For Children Smiles”, është siguruar mbështetje financiare prej gjithsej 10.000 euro, të cilat janë transferuar në llogaritë e familjeve të personave të ndjerë. Në takim u shpreh mirënjohje për mbështetjen e marrë, si dhe kënaqësi për kujdesin e treguar nga të gjithë donatorët përmes Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

< kthehu mbrapa