24 Qershor, 2022

Takim me orientues të Kryqit të Kuq të RMV

Më 23.06.2022 në hapësirat e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt takim pune me orientuesit e shoqërisë kombëtare. Në takim morën pjesë 16 orientues nga Organizatat kumunale të Kryqit të Kuq dhe Kryqi i Kuq i qytetit të Shkupit të cilët patën mundësinë të njihen me procesin e Transformimeve-28, modelin e ri për anëtarësim në Kryqin e Kuq dhe Modelin e Vullnetarizmit në tonë. organizimi të cilat janë pjesë e procesit.ndryshimet organizative që do të zbatohen në periudhën e ardhshme.

Gjithashtu u diskutua për aktivitetet e orientuesve të Kryqit të Kuq në vitin 2022 dhe aktivitetet e ardhshme të orientuesve që punojnë në prezantimin e punës dhe aktiviteteve të organizatës sonë para qytetarëve të interesuar në bashkësitë lokale me qëllim të ndërgjegjësimit për rëndësinë dhe rolin e Kryqit të Kuq. dhe përfshirjen e anëtarëve dhe vullnetarëve të rinj në nivel lokal në aktivitetet e Kryqit të Kuq që synojnë plotësimin e disa nevojave të kategorive prioritare të popullatës në bashkësitë lokale.

Orientuesit japin një kontribut të veçantë për prezantimin tonë më të mirë lokal para audiencës së interesuar për të arritur sa më shumë bashkëqytetarë tanë, për t’i njohur ata me punën tonë dhe për t’i ftuar ata të bashkohen me ne në misionin humanitar të Kryqit të Kuq.

 

< kthehu mbrapa