23 Shkurt, 2022

Mbështetje për familjet e viktimave në aksident trafiku në Bullgari

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore vazhdon me përkrahjen e familjeve, anëtarët e të cilëve humbën jetën në një aksident trafiku që ndodhi në Republikën e Bullgarisë më 23.11.2021, ku në mënyrë tragjike humbën jetën 45 persona dhe u lënduan 7 persona.

Ndihma e njëhershme financiare që u njoftua për publikun tashmë është realizuar, te hollat tashmë janë transferuar në llogaritë e transaksioneve të familjeve të viktimave (91.758 denar për person antar), dhe te lënduarve (39.600 denar për person antar) duke dhënë kështu një kontribut modest në zbutjen e pasojave të tragjedisë.

Në një shprehim mirënjohjen tonë për qytetarët, kompanitë, institucionet dhe organizatat që shprehën përgjegjësi të lartë sociale dhe kujdes për popullatën në kushtet kur ata kanë më së shumti nevojë.

< kthehu mbrapa