9 Shkurt, 2015

Të nderuar

DSCN0115615

 

Gjatë ditës së djeshme Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë realizoi distribuimin e ndihmës humanitare në:

  • Manastir, 465 kg me prodhime ushqimore dhe 54 ton uje per pije.
  • Shtip 40 ton uje per pije,
  • Kumanovo,15 pako me prodhime ushqimore, 50 pako me mjete për higjienë, 50 parë çizme gome, 45 batanie dhe 1000 litrauje per pije.

Nëpërmjet telefonave celular nga T-Mobile, ONE, VIP 070/075/077 143 400 deri më 09.02.2015 janë siguruar gjithsej 8.264.700 denarë, ndërsa në Fondin e solidaritetit janë grumbulluar 785,187 denarë.

< kthehu mbrapa