18 Gusht, 2020

Trajnim online për ambasadorët për uljen e rrezikut nga katastrofat në institucionet arsimore në kuadër të projektit “Shkollat dhe kopshtet e sigurta: Zhvillimi i një platforme online për shkollat fillore dhe kopshtet të sigurta dhe të përgatitura mirë” (mbështetur nga programi ERASMUS +)

Më 27 korrik 2020, në kuadër të projektit “Shkollat ​​dhe Kopshtet e Sigurta: Zhvillimi i një platforme online për shkollat ​​fillore dhe kopshtet e sigurta dhe të përgatitura mirë” (mbështetur nga programi ERASMUS +), u mbajt një trajnim online përmes platformës ZOOM  për ambasadorë për uljen e rrezikut nga katastrofat në institucionet arsimore. Në trajnim morën pjesë 25 pjesëmarrës nga Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit dhe Kryqit të Kuq Manastir, Valandovë, Veles, Gostivar, Gjevgjeli, Dibër, Delçevë, Kavadar, Kërçovë, Koçani, Krushevë, Negotinë, Ohër, Prilep, Radovish, Resnje, Strugë, Strumicë, Tetovë, Qendër, Karposh dhe Kisella Voda.

Qëllimi kryesor i trajnimit ishte rritja e aftësive të vullnetarëve të Kryqit të Kuq në fushën e uljes së rrezikut nga katastrofat në institucionet arsimore.

< kthehu mbrapa