8 Mars, 2023

Urime 8 Marsi

Në emër të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ju urojmë 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Sot, më shumë se kurrë, është e rëndësishme të kujtojmë se të drejtat që gëzojnë gratë moderne nuk fitohen thjesht, por që gratë luftuan për to dhe se lufta nuk ishte aspak e lehtë.

Prandaj, ju inkurajojmë të qëndroni të palëkundur në këmbënguljen tuaj për pjesëmarrje të barabartë dhe ekuilibër në jetën publike, sociale dhe ekonomike si dhe në shtet.

Ju urojmë shëndet të mirë, lumturi personale dhe suksese në jetën tuaj private dhe profesionale.

< kthehu mbrapa