28 Qershor, 2023

Urime festa e Kurban Bajramit!

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut ju uron të gjithë qytetarëve të besimit islam festën e madhe të Kurban Bajramit.

Bekimi shpirtëror i festës së madhe le të vazhdojë të jetë frymëzim dhe udhërrëfyes për përparim dhe sukses në familjet Tuaja dhe në të gjitha fushat e jetës tuaj.

Urime festa e Kurban Bajramit!

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

< kthehu mbrapa