јуни 27, 2023

Честит Курбан Бајрам!

Црвениот крст на Република Северна Македонија на сите граѓани од исламска вероисповест им го честита празникoт Курбан Бајрам.

Духовниот благодет од големиот празник и понатаму нека биде инспирација и водилка за напредок и успех во Вашите семејства и во сите полиња од Вашиот живот.

 

Црвен крст на Република Северна Македонија.

< врати се назад