1 Maj, 2022

Urime festa e Ramazan Bajramit!

Të nderuar,

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut uron të gjithë qytetarëve të besimit islam festën e madhe të Ramazan Bajramit.

Festimet e mëdha fetare janë një mundësi për t’u kthyer në vlerat e traditave. Këto momente t’ia kushtojnë familjes, të ndihmojnë ata që kanë nevojë për ndihmë, por edhe të përmbahen nga mendimet e këqija. Le të kujtojmë rëndësinë e bashkëjetesës, tolerancës dhe mirëkuptimit të ndërsjellë. Le të qëndrojmë të bashkuar dhe së bashku të kontribuojmë në mirëqenien e të gjithë bashkëqytetarëve tanë, pavarësisht përkatësisë së tyre fetare, etnike apo të tjera, duke ndërtuar një shoqëri të drejtë dhe të begatë.

Bekimi shpirtëror i festës së madhe le të vazhdojë të jetë frymëzim dhe udhërrëfyes për përparim dhe sukses në familjet Tuaja dhe në të gjitha fushat e jetës tuaj.

Urime festa e Ramazan Bajramit!

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut

< kthehu mbrapa