20 Korrik, 2021

URIME KURBAN BAJRAMIN

Sot, dëshiroj që në emër të Kryqit të Kuq të RMV t’ua uroj Ditën më të bekuar në kalendarin Islamik,Festën e Kurban Bajramit, duke dëshiruar lumturi festive në të gjitha familjet muslimane. Në shpirtin e kësaj feste të madhe t’i kultivojmë kulturat dhe traditat, në mënyrë reciproke të ndihmohemi dhe të arrijmë suksese në mirëkuptim, tolerancë dhe avansimin shpirtëror dhe të gjithë të kemi jetë të qetë dhe të lumtur.

Me respekt,

Sekretar gjeneral D-r Sait Saiti

< kthehu mbrapa