8 Shtator, 2022

URIME ME RASTIN E 8 SHTATORIT – DITËS SË PAVARËSISË

Me rastin e festës së 8 Shtatorit, Ditës së Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, në emër të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ju dërgoj urime të sinqerta të gjithë qytetarëve.

Dita e Pavarësisë, 8 Shtatori, është një festë që përkujton pavarësinë dhe festohet mbijetesa e Republikës së pavarur dhe sovrane e Maqedonisë së Veriut.

Gëzuar 8 Shtatorin, Ditën e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut!

 

 

Me respekt,

 

Sekretar i Përgjithshëm

d-r Sait Saiti

< kthehu mbrapa