септември 8, 2022

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

По повод празникот 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија, во име на Црвениот крст на Република Северна Македонија упатувам искрени честитки до сите граѓани на државата.

Денот на независноста, 8-ми Септември е празник со кој се одбележува осамостојувањето и се слави опстојувањето на независна и суверена Република Северна Македонија.

Нека е честит 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија!

 

Со почит,

Генерален секретар

д-р Саит Саити

< врати се назад