14 Qershor, 2018

Urime Ramazan Bajrami

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë u’a uron të gjithë besimtarëve fetarë të konfesionit islam festën e madhe Ramazan Bajramin. Edhe këtë vit, shpresojmë që lutja e Bajramit të ju percjellë, të ju sjellë shumë gjëra të bukura, le të mbizotërojë solidariteti dhe mëshira në shtëpitë tuaja, le ta forcojë respektin dhe tolerancën e ndërsjellë, dhe le të sjellë vepra të mira dhe mendime të bukura. 

< kthehu mbrapa