јуни 14, 2018

ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Црвениот крст на Република Македонија на сите верници од исламска вероисповест им го честита големиот верски  празник Рамазан Бајрам. И оваа година, нека Ве води бајрамската молитва, нека Ви донесе многу убави нешта, нека ја истакне солидарноста и милостивоста, нека ја зајакне меѓусебната почит и толеранција, нека донесе добри дела и убави мисли”.

< врати се назад