22 Shkurt, 2021

Vaksinimi Kovid-19

6 vullnetarë të Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit, të ndarë në tre ndërrime, në periudhën prej 08.00 deri në 20.00, do të ofrojnë mbështetje administrative dhe logjistike në procesin e imunizimit që filloi sot (e mërkurë, 17 shkurt). Me këtë aktivitet, ne ofrojmë mbështetje të drejtpërdrejtë për Ministrinë e Shëndetësisë në trajtimin e Covid-19, e që si organizatë ne tregojmë shqetësim për komunitetin dhe shëndetin e të gjithëve.

< kthehu mbrapa