февруари 22, 2021

Вакцинација Ковид-19

6 волонтери на Црвен крст на град Скопје, поделени во три смени, во период од 08.00 до 20.00 часот, ќе даваат административна и логистичка поддршка во процесот на имунизација кој започна денес  (среда, 17 февруари). Со оваа активност, даваме директна поддршка на Министерство за здравство во справувањето со Ковид-19,  а како организација покажуваме грижа за заедницата и здравјето на сите.

< врати се назад