11 Gusht, 2021

Vazhdojmë me mbështetjen në teren në Dellçevë

Kryqi i Kuq i RSM përmes Organizatës Komunale të Kryqit të Kuq Dellçevë edhe më tutje mbetet në terren për të ndihmuar dhe mbështetur institucionet. Kryqi i Kuq siguron ushqim dhe ujë për të gjithë zjarrfikësit armatën, punëtorët në terren.

 

< kthehu mbrapa