август 11, 2021

Продолжуваме со поддршка на терен во Делчево

Црвен крст на РСМ преку Општинска организација на Црвен крст Делчево и понатаму останува на терен за помош и поддршка на институциите. Црвениот крст за сите пожарникари и армијата, теренските работници обезбедува храна и вода.

< врати се назад