30 Mars, 2022

Vizitë e delegacionit të Sindikatit policor të Maqedonisë

Më 29 mars 2022, Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë Veriore e vizitoi një delegacion i Sindikatës së Policisë së Maqedonisë. Delegacioni i kryesuar nga kryetari Marjan Kicev, nënkryetari i SPM-së Zoran Kuzmanoski dhe zëvendës sekretari i përgjithshëm Adrian Telkiu u prit nga sekretari i përgjithshëm i Kryqit të Kuq të Maqedonisë, Sait Saiti.

Qëllimi i vizitës ishte planifikuar që të theksohet nevoja e mbështetjes së ndërsjellë në aksionet humanitare aty ku është më e nevojshme me nënshkrimin e një memorandumi bashkëpunimi gjatë muajit maj 2022.

< kthehu mbrapa